суббота, 9 февраля 2013 г.

ямпіль пп дністер

«Кожнй дитин потрбна родина»

Розпочато та здйснються реформування системи захисту прав дтей, спрямоване на х виховання саме в см’, а не в нтернатному заклад, на розвиток смейних форм виховання дтей-сирт та дтей, позбавлених батьквського пклування.

        Соцальн нцативи Президента Украни, як забезпечують пдтримку материнства та дитинства, спрямован на формування майбутньо укрансько нац та держави.

         Дти – пдтримка, опора та надя на майбутнй розвиток держави, та одночасно дти – найбльш незахищена та вразлива частина населення.

Гармонйний розвиток пдростаючого поколння та захист материнства – нацональний проритет державно полтики .

ДИТИНА ОБЕжà РОДИНИ !

Цими днями в Могилв – Подльському район пройшли змагання з шахв та шашок серед учнвсько молод, нцатором проведення яких  виступили вддл з питань фзично культури та спорту  вддл освти райдержадмнстрац.

районн змагання з шахв та шашок серед учнвсько молод

         Службою у справах дтей райдержадмнстрац  протягом листопада 2012 року по школам району було роздано методичн матерали та проведено треннги семнари на теми: «Н наркотикам», «За здоровий спосб життя».

В сьогодншнй нелегкий час поста актуально питання здров’я, як благополуччя в усх сферах життдяльност людини, тому важливо надавати нформацю саме з цього питання в дитинств.

Профлактична робота - важлива складова в вихованн дитини

Дти, молодь, см'я, спорт

Дти, молодь, см'я, спорт

Дти, молодь, см'я, спорт

Комментариев нет:

Отправить комментарий